Kuchař/ka
Podrobnosti o záložce
odpovídá za řádný chod kuchyně
– vyhotovuje výdejky na jednotlivé dny, vede denní záznamy přípravy pokrmů a
odpovídá za množství vydaných porcí
– výroba běžných druhů jídel
– zabezpečuje výrobu teplých jídel a moučníků podle platných předpisů a směrnic
– rozděluje hlavní jídla strávníkům a dbá na estetickou úpravu pokrmů na talíři
– organizuje a provádí mytí nádobí a pravidelný úklid kuchyně a ostatních prostor
– dodržuje směrnici Ministerstva ČR o hygienických požadavcích na zřizování a provoz
zařízení společného stravování
– vyrábí technologicky náročnější teplá jídla, speciality studené kuchyně nebo samostatně vyrábí jídla v souladu se závaznými výživovými normami.
Výhody: zvýhodněné stravování, příspěvek na penzijní připojištění
Kontakt: e-mailem
Směnnost: Jednosměnný provoz
Sdílet
Facebook
X
LinkedIn
Telegram
Tumblr
Whatsapp
VK
Mail